pK

taktik baru perogol...

Forwarded from another emails.
Dunno whether this is true but just to be on the safe side.

Sesuatu perkara seumpama ini perlu bertindak dengan pengetahuan orang lain terlebih dulu sebagai panduan, pandangan atau teman bersama lebih lagi
pada wanita....'elok kongsi cerita ni ngan kawan-kawan'

 Untuk Peringatan Teman2 Semua...

Hal ini berlaku di KL baru2 ni.. Saya dapat tahu dari kakak ipar saya cara baru orang memperdaya perempuan untuk dirogol. Kawan dia sendiri yang telah menjadi mangsa. Kawan dia keluar ofis agak lewat iaitu agak2 dekat malam juga. Dia terserempak dengan seorang kanak2 menangis di tepi jalan. Kerana kesian, dia hampiri dan bertanya budak tu kenapa dia sorang2 petang2 begini.

Budak tu kata yang dia dah sesat dan minta dihantar balik ke rumahnya. Budak tu kemudiannya menunjukkannya sekeping kertas yang tertulis alamat
rumahnya. Perempuan ni kira berhati mulia, tanpa mengesyaki apa2 terus bawa budak tu ke alamat berkenaan. Setibanya di rumah itu, dia pun menekan loceng pintu.. Sejurus kemudian dia pengsan lantaran loceng berkenaan disambungkan dengan wayar berkuasa tinggi.

Hari berikutnya apabila dia tersedar, dia berada di sebuah rumah kosong  di kawasan berbukit, dalam keadaan telanjang. Kondom ada di merata2 dengan air mani berhamburan. Tak kurang 20 kondom semuanya. Dia langsung tak mengenali penyerangnya.

Begitulah jenayah akhir2 ini mensasarkan mangsanya.  Jika terserempak dengan keadaan sebegini, jangan sesekali turuti  kemahuan kanak2 itu, sebaliknya hantar je dia ke balai polis yang berdekatan.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "taktik baru perogol..."